REGULAMENT

1 HR Play Tech Workout este un “antrenament de anduranta”, un eveniment de invatare prin joc. Jucatorii sunt impartiti pe echipe

2 Cursa este impulsionată de Sponsori, pe care îi puteți întâlni în Corturile de resurse din sală.

3 Pentru a avansa în cursă trebuie să îndepliniți ”provocările de alergare” care de fapt sunt sarcini si activitati din job-ul de zi cu zi si care vă vor fi furnizate la finalul prezentărilor sponsorilor. Cu cât un participant rezolva corect mai multe provocari, cu atât contribuie mai mult la urcarea în clasament atat la nivel individual, cat si la nivelul echipei din care face parte. Cu cat mai multe provocari indeplinite, cu atat mai mare contributia la rezultatul echipei!

4 Un cort de resurse poate fi accesat de maximum 30 - 40 alergători.

5 Fiecare ”alergător” contribuie prin munca individuală la rezultatul final al echipei din care face parte cu condiția să parcurgă cel puțin 80% din traseu (adică să viziteze cel putin 80% dintre corturile de resurse). Dovada faptului ca ai îndeplinit o ”provocare de alergare” va fi încărcată de către participanţi în platforma evenimentului.

6 Dovada faptului că ai parcurs 80% din traseu va fi făcută prin prezența Etichetelor de pe numărul de concurs.Cu cat mai multe provocari indeplinite, cu atat mai mare contributia la rezultatul echipei !

7 Fiecare „provocare de alergare” realizată aduce participantilor o anumita suma de VR Coins, moneda virtuală a jocului, care poate fi folosita în cadrul marketplace-ului din platforma pentru achizitionarea unor premii. Participantii pot vedea în platforma jocului pe ce loc din clasamentul general se afla.

8 Primele 3 locuri vor fi premiate la finalul cursei. Vor exista atât premii individuale, cât şi pe echipe. Suma totala de VR Coins adunate de către participanţi vor fi transformate de organizatorii evenimentului în produse care vor fi donate in numele ”alergătorilor” către o cauza sociala.