REGULAMENT

1 HR Tech Marathon 2016 este o cursă între echipe.

2 Cursa este impulsionata de Sponsori, pe care îi puteți întâlni în Corturile de resurse din sală.

3 Pentru a avansa în cursă trebuie să îndepliniți ”provocările de alergare” care vă vor fi furnizate la finalul prezentărilor sponsorilor.

4 Odată cu validarea îndeplinirii unei provocări, participanții parcurg metri. Fiecare metru parcurs se transformă în calorii arse. Cu cât un participant arde mai multe calorii, cu atât contribuie mai mult la urcarea în clasament a echipei din care face parte.

5 Un cort de resurse poate fi accesat de maximum 25 alergători.

6 Fiecare ”alergător” contribuie prin munca individuală la rezultatul final al echipei din care face parte cu condiția să parcurgă cel puțin 80% din traseu (adică să viziteze cel putin 80% dintre corturile de resurse).

7 Dovada faptului că ai parcurs 80% din traseu va fi făcută prin prezența Etichetelor de pe numărul de concurs.Cu cat mai multe provocari indeplinite, cu atat mai mare contributia la rezultatul echipei !

8 Dovada faptului ca ai indeplinit o ”provocare de alergare” va fi incarcata de catre participanti in platforma evenimentului.

9 Primele 3 echipe vor fi premiate la finalul cursei.

10 Toate caloriile ”arse” de catre toti participanti vor fi transformate de organizatorii cursei in produse alimentare care vor fi donate in numele ”alergatorilor” către SOS Satele Copiilor România.